Mol, W.E. de: De wetenschappelijke beteekenis van de veredeling der Hollandsche bloembolgewassen. Eerste deel. AnomaliŽn, ontstaan door somatische variatie, kruising en modificatie, als uitgangspunt van onderzoekingen naar de morphologische beteekenis, de erfelijke eigenschappen en de veredeling van de paracorolla der narcissen. Mol, W.E. de: De wetenschappelijke beteekenis van de veredeling der Hollandsche bloembolgewassen. Eerste deel. AnomaliŽn, ontstaan door somatische variatie, kruising en modificatie, als uitgangspunt van onderzoekingen naar de morphologische beteekenis, de erfelijke eigenschappen en de veredeling van de paracorolla der narcissen.
Mol, W.E. de
De wetenschappelijke beteekenis van de veredeling der Hollandsche bloembolgewassen. Eerste deel. AnomaliŽn, ontstaan door somatische variatie, kruising en modificatie, als uitgangspunt van onderzoekingen naar de morphologische beteekenis, de erfelijke eigenschappen en de veredeling van de paracorolla der narcissen.
Amsterdam, S.L. van Looy, 1923, pp. xv, 128, colour-frontispiece, text-illustrations, plain plates and colour-plates, large 8vo, uncut, printed wrappers. Fine copy in the unusual original wrappers and with the text on the title-page Eerste deel not pasted over.
Ä 40
A second part Het verloopen van de bloemkleur der hyacinten was published in 1923 and is rather rare.