Kleeman, C.H.: Kort en grondig onderwijs, in het kweeken der meest gezochte bolgewassen. Gevolgd naar het Hoogduitsch van C.H. Kleeman. Systematisch gerangschikt, met de geslachts- en soortskenmerken en eenige bolgewassen vermeerderd. Door J.A.B. Kuyper van Waschpenning. Voorafgegaan van het geslachtsstelsel van Linnaeus. Kleeman, C.H.: Kort en grondig onderwijs, in het kweeken der meest gezochte bolgewassen. Gevolgd naar het Hoogduitsch van C.H. Kleeman. Systematisch gerangschikt, met de geslachts- en soortskenmerken en eenige bolgewassen vermeerderd. Door J.A.B. Kuyper van Waschpenning. Voorafgegaan van het geslachtsstelsel van Linnaeus.
Kleeman, C.H.
Kort en grondig onderwijs, in het kweeken der meest gezochte bolgewassen. Gevolgd naar het Hoogduitsch van C.H. Kleeman. Systematisch gerangschikt, met de geslachts- en soortskenmerken en eenige bolgewassen vermeerderd. Door J.A.B. Kuyper van Waschpenning. Voorafgegaan van het geslachtsstelsel van Linnaeus.
Breda, F.P. Sterk, 1829, pp. [iii*], iii, v**, 127, (1), small 8vo, uncut, printed wrappers.
€ 160
After Kurze und gründliche Anweisung zur Kultur der beliebteste Zwiebelgewächse, ..., 1828 (Dochnahl p. 83, mentioning as author Kleemann).
* Johnston 957.