Vecht, N.J. van de De grondslag voor het ontwerpen van vlakke versiering. Een principieele beschouwing over het ontwerpen van vlakornament voor hen die belang stellen in de ontwikkeling van de toegepaste kunst in Nederland, alsmede voor hen die practisch daarin werkzaam zijn en ten dienste van het onderwijs, met 103 platen. Vecht, N.J. van de De grondslag voor het ontwerpen van vlakke versiering. Een principieele beschouwing over het ontwerpen van vlakornament voor hen die belang stellen in de ontwikkeling van de toegepaste kunst in Nederland, alsmede voor hen die practisch daarin werkzaam zijn en ten dienste van het onderwijs, met 103 platen. Vecht, N.J. van de De grondslag voor het ontwerpen van vlakke versiering. Een principieele beschouwing over het ontwerpen van vlakornament voor hen die belang stellen in de ontwikkeling van de toegepaste kunst in Nederland, alsmede voor hen die practisch daarin werkzaam zijn en ten dienste van het onderwijs, met 103 platen.        
Vecht, N.J. van de
De grondslag voor het ontwerpen van vlakke versiering. Een principieele beschouwing over het ontwerpen van vlakornament voor hen die belang stellen in de ontwikkeling van de toegepaste kunst in Nederland, alsmede voor hen die practisch daarin werkzaam zijn en ten dienste van het onderwijs, met 103 platen.
Rotterdam, W.L. & J. Brusse, 1927, 1. edition, pp. 131, 103 text-illustrations, 4to, uncut, lettered wrappers. Well preserved copy.
50